Japan
I Japan findes der 13 universiteter, som har uddannelser på engelsk. Engelsksprogede programmer udbydes i Japan i stigende grad, hovedsagelig på overbygningsniveauet. Det er resultatet af en statslig strategi for at internationalisere uddannelsesudbud i landet. Der findes desuden en række legater til studerende, som ønsker at komme på studieophold i Japan.
Indien
Indien er verdens største demokrati, mest befolkningstætte land og verdens fjerde største økonomi. Indien er i stigende grad et afgørende marked for internationale virksomheder, og et ophold i Indien kan bl.a. give indsigt i de muligheder og udfordringer, som et af verdens største vækstlande står over for i dag. På videregående niveau er det indiske uddannelsessystem verdens tredjestørste, og det huser omkring 45.000 uddannelsesinstitutioner.
Kina
Kina har de sidste årtier undergået en hastig økonomisk udvikling, der har placeret landet som verdens næststørste økonomi. Et ophold i Kina vil give mulighed for at opnå efterspurgte indsigter i et land i udvikling.
Singapore
Singapore er en lille østat midt i Sydøstasien, på den sydlige spids af den malaysiske halvø. Landet strækker sig over små 710 km2, men har over 5 millioner indbyggere og fire officielle sprog. Østaten er i dag en af verdens mest konkurrencedygtige økonomier og tiltrækker i stigende grad højt kvalificeret arbejdskraft og studerende fra hele verden.
Sydkorea
Sydkorea er inden for en relativ kort periode gået fra at være blandt verdens fattigste lande til at være en økonomisk succeshistorie. Landet er i dag verdens 15. største økonomi, og uddannelse, forskning og innovation har høj politisk prioritet.