Vil du til udlandet?
Information og inspiration til dig, der overvejer at studere, arbejde eller tage i praktik i udlandet. Gribverden.dk er drevet af Styrelsen for Forskning og Uddannelse under Uddannelses- og Forskningsministeriet.
Haseeb i Tyrkiet
Khawaja Haseeb Najeeb læser softwareudvikling på Københavns Erhvervsakademi og er på Erasmus+-udveksling i Tyrkiet. Haseeb læste på Yeditepe Universitet i Istanbul i et semester, og han kom hjem i januar 2015.
Lise i Vietnam
Lise Østergaard Krog læser til bioanalytiker i Odense, på University College Lillebælt (UCL), og har været i Vietnam i tre måneder. Lise var i praktik på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på børnehospitalet Nr.1. i Ho Chi Minh City, som er Vietnams største by.
Beretninger fra udlandsophold
Her kan du læse beretninger fra studerende på studie- eller praktikophold i udlandet.
Tanja i Brasilien
Tanja Nikoline Ankerstjerne læser brasilianske studier på Aarhus Universitet. Hun tog til Recife i Brasilien som udvekslingsstudent for at studere i februar 2014 på sit 4. semester.
Mads i Mexico
Mads Elgaard Petersen læser Litteratur & Kultur på Aarhus Universitet, og han var på udveksling i Mexico City i forbindelse med sin bachelor i Spansk & Spanskamerikansk Sprog.