Mexico er Latinamerikas tredjestørste land og grænser mod nord til USA, mod syd til Belize og Guatemala og ellers mod Stillehavet, den Mexicanske Golf og det Caribiske Hav. I Mexico finder videregående uddannelse af fire til syv års varighed sted på landets mange tekniske læreanstalter og universiteter.

”Mexico er et land, man vil attrå, og som man aldrig forlader, når man én gang har set det.” – Hermán Cortés, spansk opdagelsesrejsende.

Der er cirka 112 millioner indbyggere i Mexico. Cirka 22 millioner af dem bor i hovedstaden Mexico City, som er en af verdens største byer. Mexico omfatter desuden 31 delstater plus det såkaldte føderale distrikt, hvor hovedstaden ligger.

Spansk er det officielle sprog i landet. Derudover tales mere end 60 forskellige indianske sprog, hvoraf de største er nahuatl (aztekisk) og forskellige mayasprog.

Det største universitet i Mexico er Universidad Nacional Autónoma de México, UNAM, der har cirka 300.000 studerende. UNAM er desuden et af verdens største universiteter.

Mød Mads, som har været i Mexico

Værd at vide

Erhvervsuddannelse i Mexico

Videregående i Mexico

Økonomi og uddannelse

Arbejde i Mexico

Praktiske forhold

Generel info

Fakta om Mexico