Læs om de organisationer, der kan hjælpe dig med dit ophold og med at rejse ud.

Danske Studerendes Fællesråd

DSF er landsorganisationen for studerende i Danmark. DSF arbejder for bedre uddannelser og levevilkår for de studerende. DSF er uafhængig af partipolitiske interesser og har været med til at sætte uddannelses- og studenterpolitik på dagsordenen siden 1932.

Danske Studerendes Fællesråd - Læs mere

Ambassader og konsulater

Her finder du oplysninger om de danske ambassader og repræsentationer, og hvordan de kan hjælpe dig.

Ambassader og konsulater - Læs mere

Danish Students Abroad

DSA er Danmarks største forening og netværk for studerende i udlandet, og rådgiver om studier i udlandet - før, under og efter opholdet.

Danish Students Abroad - Læs mere

Den Europæiske Ungdomsportal

På den europæiske portal 'European Youth Portal' finder du europæisk og national information og muligheder, som er målrettet unge, der bor, studerer og arbejder i Europa. Informationerne er inddelt i ni overordnede temaer, dækker 33 lande og er tilgængelig på 27 sprog.

Den Europæiske Ungdomsportal - Læs mere

AIESEC

AIESEC tilbyder muligheder for at opnå ledelseserfaring, internationale praktikophold og interaktion med et globalt netværk for studerende og nye dimittender.

AIESEC - Læs mere

Studysea Danmark

Studysea Danmark vejleder om studier og praktik i udlandet og kan gratis hjælpe med ansøgningen til mere end 50 internationale universiteter.

Studysea Danmark - Læs mere

Nordic Study Abroad Community

NSAC er et netværk af nordiske studerende, som hjælper med studier i udlandet - særligt med fokus på processen før opholdet.

Nordic Study Abroad Community - Læs mere

GO! Study Abroad

GO! Study Abroad kan hjælpe dig med gratis vejledning til studier i udlandet - både et enkelt semester og hele uddannelser på universiteter verden over.

GO! Study Abroad - Læs mere