GO! Study Abroad kan hjælpe dig med gratis vejledning til studier i udlandet - både et enkelt semester og hele uddannelser på universiteter verden over.

GO! Study Abroad er en danskejet organisation, som kan hjælpe dig med gratis vejledning til dine studier i udlandet. Organisationen samarbejder med en række anerkendte universiteter i USA, Canada, Australien, Sydkorea, Thailand og Malaysia. GO! Study Abroad har valgt at have få, men gode håndplukkede universiteter ud fra kriterier om høj faglighed, gode studiemiljøer, gode forhold for internationale studerende og ikke mindst studievenlige priser.

GO! Study Abroad kan bl.a. hjælpe dig med gratis vejledning om valg af universitet, ansøgning, økonomi, visa og bolig til:

  • Ét eller flere semestre i udlandet som del af en dansk uddannelse
  • Hel uddannelse i udlandet på bachelor- eller kandidatniveau

Derudover har GO! Study Abroad også et scholarship-program, hvor du kan spare op til 30-70% af udgifterne på et skoleår eller hele uddannelsen (inkl. kost og logi) på gode universiteter i USA. GO! Study Abroad har også et elite-program, hvor du kan få hjælp til at søge optagelse på op til 10 Ivy League eller Top 100 universiteter i USA.

GO! Study Abroad holder til i København, men afholder møder rundt om i landet og tager gerne en snak med dig via Skype.

Læs mere om GO! Study Abroad her