Vælg område

Vælg kategori

Solidaritetsprojekter

Gribverden særlig støtte

Erasmus+ med særlig støtte

junaid som frivillig i AFS

Junaid som frivillig i AFS

volontør

Frivillig i Danmark med ESC

Et nærbillede af et ungt par, der smiler til kameraet. kvinden har briller og langt glat hår, og manden har kort hår og lyst skæg. de står foran en bygning med persienner.

Kyung fandt arbejde i Østrig

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie var frivillig i Litauen

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia blev frivillig i Spanien

Sigurd var frivillig i sit sabbatår

Sigurd var frivillig i sit sabbatår

OPU-konkurrencen

OPU-konkurrencen

En kvinde i brun uniform, der forsigtigt rører ved en stor skildpadde i en indhegning med sten og planter, viser et smil af fascination. flere andre skildpadder er synlige i baggrunden.

Betty og Fie tog til Holland i praktik

Kristian byggede både i USA

Kristian byggede både i USA

Ida underviste engelske børn i Engelsk

Ida underviste engelske børn i Engelsk

Cecilie boostede sit CV i Skotland

Cecilie boostede sit CV i Skotland

Martha tog et ekstra semester i Belgien

Martha tog et ekstra semester i Belgien

Stine var i Canada. Grib Verden

Stine var i Canada

Grafik med titlen "study abroad series - career in danmark", der viser logoer fra dsa, studyindenmark og fremtidsudsigter, med en billedtekst til et foredrag af nikolaj eriksen.

Nikolai læste på Columbia

En grafik fra studiet i udlandet-serien med titlen future prospects: graduate at home" med det britiske flag, logo for st. Andrew's University, og logoer for DSA, Princess Trust og Studyabroad danmark.

Christoph tog sin kandidat i Danmark

Salgsfremmende grafik til en studie i udlandet-serie med titlen "karriere i danmark" med underteksten "fremtidsudsigter" med britiske og danske flag, logoer for forskellige uddannelsesorganisationer og stammer fra Kings College London.

Emil tog sin bachelor i London

Videreuddannelse efter kandidat

En plakat for en "study abroad-serie" med titlen "fremtidsperspektiver: karrieremuligheder i danmark" med forskellige logoer, herunder dsa, projektadgang og studievalg danmark, sat på en mørk baggrund.

Karriere i Danmark efter uddannelse i Tyskland

Grafik til et udlandsopholdsarrangement med titlen "fremtidsperspektiver" på videreuddannelse i danmark, med logoer fra dsa, projektadgang og studievalg danmark.

Katarina læste hestevidenskab i Tyskland

En informativ plakat med titlen "graduate abroad" fra studiet i udlandet-serien, med U.k. flag og logoer for dsf, prinsessetrusten, studyabroad danmark, og kilroy.

Lasse læser på Cambridge

En reklamegrafik til "study abroad-serien", med emnet "motivation" med foredragsholder Marion Sun Lysholm fra Massachusetts Institute of Technology. indeholder forskellige akademiske og sponsorlogoer i bunden.

Mariann læser på MIT

Grafik med titlen "study abroad series" med temaet "motivation" for bachelorstudier på new york university abu dhabi, med logoer for tilhørende uddannelsesprogrammer.

Jakob læser i New York

En grafik med titlen "study abroad series" med ordet "motivation" tydeligt vist. under navnet "louisa jensen, johannes gutenberg universität mainz" og flere logoer relateret til udlandsophold nederst.

Louise læser sin kandidat i Tyskland

Salgsfremmende grafik for en "study abroad-serie" med en session med titlen "motivation" af anne solo eduroli på universitetet i hamburg, med forskellige pædagogiske partnerlogoer vist nedenfor.

Anne Sofie læser økonomi i Tyskland

Grafik til en "udlandsstudieserie" med titlen "fremtidsperspektiver: karrieren i udlandet", med forskellige logoer fra sponsorer og uddannelsesorganisationer, overvejende i sorte og grå nuancer.

Karriere i Tyskland

Præsentationsdias med titlen "study abroad series" med emner "fremtidsudsigter" og "karriere i udlandet" med en reference til hesse nielsen, oxford university. omfatter logoer fra dsa, studievalg danmark og projektadgang danmark.

Hasse om karriere i udlandet (Storbritannien)

Salgsfremmende grafik til en study abroad series -begivenhed med titlen "future prospects career abroad" med Emile Lundahl fra University College London. logoer for støttende organisationer vises nederst.

Karriere i udlandet (Storbritannien)

Salgsfremmende billede for "study abroad-serien" af fremtidsudsigter med forskellige partnerlogoer, herunder dsa og studieindenmark, der fremhæver karrieremuligheder i udlandet.

Karriere i udlandet (USA)

Grafik med titlen "study abroad series" med teksten "future prospects: career halls, harvard university." omfatter logoer for dsa-projektet, studyindenmark.dk og andre akademiske sponsorer.

Karriere i USA

Ansøgningsprocessen i Tyskland

Finansielle overvejelser USA

Salgsfremmende grafik til "study abroad series" med okonomi-logoet, navnene finn njorstad andersen og hochschule macromedia, med forskellige støtteprojekt- og partnerlogoer i bunden.

Finansielle overvejelser Tyskland (cand.)

Billedet viser en reklamegrafik for "studie i udlandet-serien" med titlen "finansielle overvejelser" af okonomi. den har forskellige logoer, herunder dsa og studie i danmark, på en mørk baggrund.

Finansielle overvejelser Tyskland (BA)

Grafik, der viser "studie i udlandet-serien" med teksten "de tre organisationer" fremhævet. indeholder logoer for dsa, access oc og studyroad danmark, der promoverer det "nordiske udlandssamfund.

Nordic Study Abroad Community

En grafik til "study abroad-serien" med logoet "dsa: danske studerende i udlandet" med en globus, omgivet af ikoner, der repræsenterer projektadgang, rejser og studievalg. baggrunden er mørkegrøn.

Danish Students Abroad

Grafik med titlen "Studie i udlandet-serien: de tre organisationer" med logoer for projektadgang, DSA - handicaptillæg og studievalg danmark på mørk baggrund.

Project Access

Reklamegrafik til en "udlandsstudieserie" med et oplæg med titlen "Fortsæt dine studier i udlandet" af johanne sofie krog nørgaard fra edinburgh universitet, med logoer fra forskellige uddannelsessponsorer.

Fortsæt dine studier i udlandet (Storbritannien)

Grafik med titlen "study abroad series" med fokus på ansøgningsprocessen for at fortsætte studier i udlandet, med forskellige logoer, herunder dsa og studieindenmark.

Fortsæt studierne i USA

Salgsfremmende grafik for en "study abroad-serie" med en kommende begivenhed med nina bachman på columbia university, med titlen "fremtidsudsigter". inkluderer forskellige logoer som dsa, adgangsprojekt og mere.

Fortsæt dine studier i udlandet

Salgsfremmende grafik til "study abroad-serien" med information om studier på Humboldt University, med forskellige logoer for uddannelses- og studiebureauer i bunden.

Kandidat i udlandet

Informativ plakat med titlen "choosing the right course" fra study abroad-serien af nina bechmann på oxford university, med logoer fra dsa, projektadgang, studievalg danmark og det britiske flag.

Vælg de rigtige fag (Storbritannien)

Informativ plakat for en "study abroad-serie" om ansøgningsprocessen på cambridge university, præsenteret af lasse voss, med forskellige organisationslogoer i bunden.

Ansøgningsprocessen i Storbritannien (PG)

Tekst på en mørk baggrund med titlen study abroad series – application process med britisk flag, logoer til dsa, projektadgang og sustainable.ed og omtale af frederik jerris, university of cambridge.

Ansøgningsprocessen i Storbritannien (UG)

Grafik med titlen "study abroad series - application process" med en præsentation af jakob på georgetown university i washington dc. omfatter logoer for dsa, projektadgang og studyabroad.org danmark.

Vælg det rigtige studie i USA

En grafik med titlen "study abroad series - application process: the georgetown system in washington dc" med logoer for dsa, projektadgang og studyabroad danmark nederst.

Ansøgningsprocessen i USA (grad)

Tekstinfografik med titlen "study abroad series" med et afsnit med titlen "ansøgningsproces" for det fiktive John Monroed Yale University. indeholder logoer fra dsa, projektadgang, studyindenmark.dk og et mærke "finansieret af eu.

Ansøgningsprocessen i USA (UG)

Salgsfremmende grafik til en "study abroad series"-præsentation med titlen "ansøgningsprocessen at vælge johannes gutenberg universität mainz" af louisa jensen, med logoer fra dsa project danmark og studievalg danmark.

Vælg det rigtige studie på din kandidat

En reklamegrafik til en "study abroad-serie" med titlen "ansögningsprocessen" med foredragsholdere katrine stamp blichert og johannes gutenberg fra goethe universitet. omfatter dsa's logoer, projektadgang, studievalg danmark m.fl.

Væg det rigtige studie på din bachelor

Dette billede har titlen "study abroad series" med underoverskriften "ansøgningsprocessen katrine stamp bichert, johannes gutenberg-universität/goethe". nedenfor er logoer for dsa, projektadgang, studievalg danmark og unid.

Ansøgningsprocessen i Tyskland

DiscoverEU

DiscoverEU

Fem personer sad rundt om et bord og spiller et brætspil, griner og hygger sig i et hyggeligt lokale med kunstnerisk indretning.

Erasmus+

Højskole Grib Verden

Højskole

Tre kolleger diskuterer papirarbejde ved et bord med bærbare computere åbne i et godt oplyst indendørs miljø, der udviser engagement og teamwork.

Sprogkursus

Tre kvinder på en hospitalsstue; den ene bruger en rollator, assisteret af de to andre, nær en hospitalsseng og medicinsk udstyr.

Ph.d.

To tømrere, en mand og en kvinde, diskuterer en træramme i et værksted fyldt med værktøj og trærester. manden holder et målebånd, og begge smiler.

Muligheder for udlandsophold

Fire elever, en blanding af køn, undersøger en menneskelig hjernemodel ved et bord i et klasseværelse og engagerer sig i en diskussion om dens dele.

Eures

Få hjælp til Det Europæiske Solidaritetskorps

Få hjælp til Det Europæiske Solidaritetskorps

Arbejde i EU og resten af verden

Arbejde i EU og resten af verden

Fire elever beskæftiger sig med en menneskelig skeletmodel i et klasseværelse, analyserer og diskuterer anatomiske træk, mens de samles omkring en tavle.

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster det at være frivillig i udlandet?

Hvad koster det at være frivillig i udlandet?

En ung kvinde med lyst hår, iført en denimjakke, plukker glad æbler fra et træ i en frugthave og holder en kurv fuld af farverige æbler.

Tjekliste og gode råd til dit frivilligophold

En gruppe unge voksne spiller basketball på en udendørs bane i byerne, smiler og interagerer legende. en spiller holder basketball og forbereder sig på at sende den.

Bliv frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps

En kvinde med lyst hår ses bagfra og ser på farverige rejseplakater, herunder destinationer som bali og mallorca, vist i et vindue.

Liste over internationale kontorer

Til vejledere: Euroguidance

Til vejledere: Euroguidance

Set ovenfra af en forskelligartet gruppe studerende, der sidder på græsset og studerer sammen med notesbøger, lærebøger og digitale enheder. de er engageret i diskussion og tager noter.

Eksempler på budgetter

Tjekliste - støttemuligheder

Overblik over støttemuligheder​

Tre personer i en togvogn: en mand, der stuver bagage over hovedet, en anden, der sidder og kigger op, og en stående kvinde, der justerer en strop på hendes overalls.

Tjekliste til dit udvekslingsophold

Få hjælp gennem organisationer

Få hjælp gennem organisationer

Gode råd til dit budget

To smilende kvinder står arm i arm inde i en bygning med lyst trægulv og hvide vægge, begge klædt i afslappet påklædning.

Idas budget fra et praktikophold

Tre videnskabsmænd, to kvinder og en mand, der arbejder i et laboratorium. de er fokuseret på at skrive og gennemgå noter. laboratorieudstyr er synligt i baggrunden.

Tjekliste til dit praktikophold

En forskelligartet gruppe på fem unge voksne, inklusive en kvinde i hijab, er samlet omkring en bærbar computer, engageret i en diskussion ledet af en stående mand, i bymiljøer om natten.

Find din OPU-koordinator

Støttemuligheder

Støttemuligheder

En glaskrukke mærket "rejse" fyldt med amerikanske dollarsedler på et træbord, oplyst af varmt sollys, sammen med en mobiltelefon, solbriller og en lille pottekaktus.

Udgifter og indtægter ved et udlandsophold

Grundskole

Grundskole

To studerende, den ene med krøllet hår, den anden med hestehale, studerer sammen bøger på et bibliotek med andre rundt omkring og hylder i baggrunden.

Ungdomsuddannelse