Vælg område

Vælg kategori

Grafik med titlen "study abroad series - career in danmark", der viser logoer fra dsa, studyindenmark og fremtidsudsigter, med en billedtekst til et foredrag af nikolaj eriksen.

Nikolai læste på Columbia

En grafik fra studiet i udlandet-serien med titlen future prospects: graduate at home" med det britiske flag, logo for st. Andrew's University, og logoer for DSA, Princess Trust og Studyabroad danmark.

Christoph tog sin kandidat i Danmark

Salgsfremmende grafik til en studie i udlandet-serie med titlen "karriere i danmark" med underteksten "fremtidsudsigter" med britiske og danske flag, logoer for forskellige uddannelsesorganisationer og stammer fra Kings College London.

Emil tog sin bachelor i London

Videreuddannelse efter kandidat

En plakat for en "study abroad-serie" med titlen "fremtidsperspektiver: karrieremuligheder i danmark" med forskellige logoer, herunder dsa, projektadgang og studievalg danmark, sat på en mørk baggrund.

Karriere i Danmark efter uddannelse i Tyskland

Grafik til et udlandsopholdsarrangement med titlen "fremtidsperspektiver" på videreuddannelse i danmark, med logoer fra dsa, projektadgang og studievalg danmark.

Katarina læste hestevidenskab i Tyskland

En informativ plakat med titlen "graduate abroad" fra studiet i udlandet-serien, med U.k. flag og logoer for dsf, prinsessetrusten, studyabroad danmark, og kilroy.

Lasse læser på Cambridge

En reklamegrafik til "study abroad-serien", med emnet "motivation" med foredragsholder Marion Sun Lysholm fra Massachusetts Institute of Technology. indeholder forskellige akademiske og sponsorlogoer i bunden.

Mariann læser på MIT

Grafik med titlen "study abroad series" med temaet "motivation" for bachelorstudier på new york university abu dhabi, med logoer for tilhørende uddannelsesprogrammer.

Jakob læser i New York

En grafik med titlen "study abroad series" med ordet "motivation" tydeligt vist. under navnet "louisa jensen, johannes gutenberg universität mainz" og flere logoer relateret til udlandsophold nederst.

Louise læser sin kandidat i Tyskland

Salgsfremmende grafik for en "study abroad-serie" med en session med titlen "motivation" af anne solo eduroli på universitetet i hamburg, med forskellige pædagogiske partnerlogoer vist nedenfor.

Anne Sofie læser økonomi i Tyskland

Ansøgningsprocessen i Tyskland

Finansielle overvejelser USA

Salgsfremmende grafik til "study abroad series" med okonomi-logoet, navnene finn njorstad andersen og hochschule macromedia, med forskellige støtteprojekt- og partnerlogoer i bunden.

Finansielle overvejelser Tyskland (cand.)

Billedet viser en reklamegrafik for "studie i udlandet-serien" med titlen "finansielle overvejelser" af okonomi. den har forskellige logoer, herunder dsa og studie i danmark, på en mørk baggrund.

Finansielle overvejelser Tyskland (BA)

Grafik, der viser "studie i udlandet-serien" med teksten "de tre organisationer" fremhævet. indeholder logoer for dsa, access oc og studyroad danmark, der promoverer det "nordiske udlandssamfund.

Nordic Study Abroad Community

En grafik til "study abroad-serien" med logoet "dsa: danske studerende i udlandet" med en globus, omgivet af ikoner, der repræsenterer projektadgang, rejser og studievalg. baggrunden er mørkegrøn.

Danish Students Abroad

Grafik med titlen "Studie i udlandet-serien: de tre organisationer" med logoer for projektadgang, DSA - handicaptillæg og studievalg danmark på mørk baggrund.

Project Access

Reklamegrafik til en "udlandsstudieserie" med et oplæg med titlen "Fortsæt dine studier i udlandet" af johanne sofie krog nørgaard fra edinburgh universitet, med logoer fra forskellige uddannelsessponsorer.

Fortsæt dine studier i udlandet (Storbritannien)

Grafik med titlen "study abroad series" med fokus på ansøgningsprocessen for at fortsætte studier i udlandet, med forskellige logoer, herunder dsa og studieindenmark.

Fortsæt studierne i USA

Salgsfremmende grafik for en "study abroad-serie" med en kommende begivenhed med nina bachman på columbia university, med titlen "fremtidsudsigter". inkluderer forskellige logoer som dsa, adgangsprojekt og mere.

Fortsæt dine studier i udlandet

Salgsfremmende grafik til "study abroad-serien" med information om studier på Humboldt University, med forskellige logoer for uddannelses- og studiebureauer i bunden.

Kandidat i udlandet

Informativ plakat med titlen "choosing the right course" fra study abroad-serien af nina bechmann på oxford university, med logoer fra dsa, projektadgang, studievalg danmark og det britiske flag.

Vælg de rigtige fag (Storbritannien)

Informativ plakat for en "study abroad-serie" om ansøgningsprocessen på cambridge university, præsenteret af lasse voss, med forskellige organisationslogoer i bunden.

Ansøgningsprocessen i Storbritannien (PG)

Tekst på en mørk baggrund med titlen study abroad series – application process med britisk flag, logoer til dsa, projektadgang og sustainable.ed og omtale af frederik jerris, university of cambridge.

Ansøgningsprocessen i Storbritannien (UG)

Grafik med titlen "study abroad series - application process" med en præsentation af jakob på georgetown university i washington dc. omfatter logoer for dsa, projektadgang og studyabroad.org danmark.

Vælg det rigtige studie i USA

En grafik med titlen "study abroad series - application process: the georgetown system in washington dc" med logoer for dsa, projektadgang og studyabroad danmark nederst.

Ansøgningsprocessen i USA (grad)

Tekstinfografik med titlen "study abroad series" med et afsnit med titlen "ansøgningsproces" for det fiktive John Monroed Yale University. indeholder logoer fra dsa, projektadgang, studyindenmark.dk og et mærke "finansieret af eu.

Ansøgningsprocessen i USA (UG)

Salgsfremmende grafik til en "study abroad series"-præsentation med titlen "ansøgningsprocessen at vælge johannes gutenberg universität mainz" af louisa jensen, med logoer fra dsa project danmark og studievalg danmark.

Vælg det rigtige studie på din kandidat

En reklamegrafik til en "study abroad-serie" med titlen "ansögningsprocessen" med foredragsholdere katrine stamp blichert og johannes gutenberg fra goethe universitet. omfatter dsa's logoer, projektadgang, studievalg danmark m.fl.

Væg det rigtige studie på din bachelor

Dette billede har titlen "study abroad series" med underoverskriften "ansøgningsprocessen katrine stamp bichert, johannes gutenberg-universität/goethe". nedenfor er logoer for dsa, projektadgang, studievalg danmark og unid.

Ansøgningsprocessen i Tyskland

Til vejledere: Euroguidance

Til vejledere: Euroguidance