Solidaritetsprojekter

Hør om Solidaritetsprojekter gennem det Europæiske Solidaritetskorps

Er du mellem 18 og 30, og er du på udkig efter en mulighed for give en hjælpende hånd i et lokalsamfund enten i eller uden for Europa? Det kan du gøre med økonomisk og anden støtte fra det europæiske solidaritetskorps, som hjælper unge til at deltage i projekter, der er til gavn for lokalsamfund, enten i udlandet eller i deres eget land. Disse projekter giver lærerige, inspirerende oplevelser og mulighed for at gøre en forskel, samtidig med at du udvikler dine færdigheder.

Her kan du læse mere om hvad et solidaritetsprojekt er.

Du har mulighed for at lave dit eget solidaritetsprojekt i Danmark. Du kan se, hvad et solidaritetsprojekt er herunder, og hvordan du får økonomisk støtte til dit projekt. 

Få et indblik i et solidaritetsprojekt

Herunder kan du møde Paulina, der har arrangeret et solidaritetsprojekt i samarbejde med Kompetencehuset. Projektet er finasieret af Det Europæiske Solidaritetskorps. 

Relaterede artikler

SimonJ coverbillede

Simon på udveksling i Istanbul

Ved grænsen til Europa Simon var udvekslingsstuderende i et semester på et Universitet i Istanbul i Tyrkiet gennem Erasmus+. Her oplevede han både vigtigheden af WhatsApp,

Read More »
Melissa coverbillede

Melissa på Højskole

Melissa på Højskolen Baobab Melissa Popp valgte at tage til Vietnam med Højskolen Baobab, som er en højskole der fokuserer på kommunikation, journalistik og medier. Hør

Read More »