Erasmus+ med særlig støtte

Har du lyst til at rejse ud, men har du brug for særlig støtte? Så er der gode muligheder med Erasmus+

Det kan være en stor beslutning at tage på udlandsophold. Ikke mindst hvis man har en eller flere ting i rygsækken, der kræver særlig støtte. Heldigvis kan Erasmus+ være med til at danne rammerne, der gør det muligt for lige netop dig at rejse ud og få en oplevelse for livet.

Den særlige støtte fra Erasmus+ kan bruges uanset om du har fysiske udfordringer eller mentale ting at slås med.

Du kan med særlig støtte fra Erasmus+ blandt andet få hjælp til: særlige boligbehov, ekstra udgifter til transport, økonomisk støtte til særlige kostbehov og hjælpemidler til undervisningssituationer.

Så har du motivationen og lysten til at tage af sted – så giver Erasmus+ mulighederne for at skabe en ramme til dine særlige behov. Tøv ikke med at tage fat i en international koordinator på din uddannelsesinstitution og hør mere om, hvordan du kan planlægge et udlandsophold, der passer til dig.

Erasmus+ med særlig støtte

Relaterede artikler

SimonJ coverbillede

Simon på udveksling i Istanbul

Ved grænsen til Europa Simon var udvekslingsstuderende i et semester på et Universitet i Istanbul i Tyrkiet gennem Erasmus+. Her oplevede han både vigtigheden af WhatsApp,

Read More »
Melissa coverbillede

Melissa på Højskole

Melissa på Højskolen Baobab Melissa Popp valgte at tage  til Vietnam med Højskolen Baobab, som er en højskole der fokuserer på kommunikation, journalistik og medier. Hør

Read More »