Australien

Australien er et populært land at studere i, og landet modtager bl.a. mange studerende fra Skandinavien – både udvekslingsstuderende og unge, der tager hele deres uddannelse i Australien. Du kan også komme på såkaldt Working Holiday i Australien i forbindelse med et ferie-, studie- eller praktikophold.

 

Australia.com er landets officielle turistguide.

Study in Australia er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at studere i landet, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning.

Danmarks ambassade i Australien, hvor du kan henvende dig med spørgsmål. 

Australien har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Australien. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »