Brasilien

Brasilien er Sydamerikas største land. Her er hovedsproget portugisisk, og mange af uddannelserne er på portugisisk. Det er dog også muligt at finde mange programmer på engelsk, som et resultat af den internationalisering, Brasilien har været igennem. 

Visit Brazil er en turistguide, hvor du kan læse om landet.

Study in Brazil er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at studere i landet, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning. 

Danmarks ambassade i Brasilien, hvor du kan henvende dig med spørgsmål.  

Brasilien har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Brasilien. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »