Bulgarien

I Bulgarien er der mulighed for at læse på både engelsk, fransk og tysk og selvfølgelig bulgarsk. Der er derfor gode muligheder for at læse i Bulgarien. Bulgarien har været medlem af EU siden 2007. 

Visit Bulgaria er landets officielle turistguide.

Study in Bulgaria er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at læse i Bulgarien, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning. 

Youth Wiki er en informationsrig side, hvor du blandt andet kan læse om ungdomspolitik i Bulgarien.

Danmarks ambassade i Bulgarien, hvor du kan henvende dig med spørgsmål. 

Bulgarien har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Bulgarien. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »