Cypern

Cypern gør meget for at tiltrække udenlandske studerende, og mange af programmerne på universiteterne tilbydes på engelsk. Der findes også et privat universitet Cyprus International University, der udelukkende retter sig mod udenlandske studerende. Cypern har været medlem af EU siden 2004.

Visit Cyprus er landets officielle turistguide.

Study in Cyprus er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at læse i Cypern, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning. 

Youth Wiki er en informationsrig side, hvor du blandt andet kan læse om ungdomspolitik i Cypern.

Danmarks ambassade i Cypern findes ikke. Du kan i stedet henvende dig til Danmarks ambassade i Grækenland med spørgsmål om Cypern.

Cypern har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Cypern. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »