Frankrig

Frankrig tiltrækker mange udenlandske studerende, og cirka 10 procent af de studerende i Frankrig er internationale. Det betyder, at det internationale miljø er i topklasse. Der er mange tilbud om at lære det franske sprog, og selvom flere programmer bliver tilbudt på engelsk, er det alligevel anbefalet at lære fransk. Frankrig har været medlem af EU siden 1957.

France.fr er landets officielle turistguide.

Study in France er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at læse i Bulgarien, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning. 

Youth Wiki er en informationsrig side, hvor du blandt andet kan læse om ungdomspolitik i Frankrig.

Danmarks ambassade i Frankrig, hvor du kan henvende dig med spørgsmål. 

Frankrig har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Frankrig. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »