Island

Island har mange udenlandske studerende, og blandt andet University of Iceland har mange uddannelser på engelsk og endda kurser i andre sprog. Med en dansk gymnasial eksamen kan du søge ind på de videregående uddannelser i Island på lige fod med islændinge.

Visit Iceland er landets officielle turistguide.

Study in Iceland er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at læse på Island, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning. 

Info Norden er en side lavet af Nordisk Samarbejde, hvor du kan læse mere om Island.

Youth Wiki er en informationsrig side, hvor du blandt andet kan læse om ungdomspolitik på Island.

Danmarks ambassade på Island, hvor du kan henvende dig med spørgsmål. 

Island har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Island. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »