Letland

I Letland findes der en del videregående uddannelser med engelsksprogede forløb, især inden for de sundhedsvidenskabelige fag. Det er dog alligevel anbefalet for internationale studerende at lære lettisk, da det er hovedsproget. Letland har været medlem af EU siden 2004.

Latvia Travel er landets officielle turistguide.

Study in Latvia er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at studere i landet, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning.

Youth Wiki er en informationsrig side, hvor du blandt andet kan læse om ungdomspolitik i Letland.

Danmarks ambassade i Letland, hvor du kan henvende dig med spørgsmål. 

Letland har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Letland. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »