Mexico

Mexico er Latinamerikas tredjestørste land og grænser mod nord til USA, mod syd til Belize og Guatemala og ellers mod Stillehavet, den Mexicanske Golf og det Caribiske Hav. I Mexico finder videregående uddannelse af fire til syv års varighed sted på landets mange tekniske læreanstalter og universiteter.

Visit Mexico er en turistguide, hvor du kan læse om landet.

Study in Mexico er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at studere i landet, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning.

Danmarks ambassade i Mexico, hvor du kan henvende dig med spørgsmål.

Mexico har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Mexico. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »