Norge

Du kan tage hele eller en del af din uddannelse i Norge. Længden og graderne af de videregående uddannelser er opbygget på samme måde som i Danmark. De nordiske lande har indgået en aftale, der sikrer fri bevægelighed, så du nemt kan komme i praktik eller søge arbejde i Norge.

Visit Norway er landets officielle turistguide.

Study in Norway er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at læse i Norge, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning. 

Info Norden er en side lavet af Nordisk Samarbejde, hvor du kan læse mere om Norge.

Youth Wiki er en informationsrig side, hvor du blandt andet kan læse om ungdomspolitik i Norge. 

Danmarks ambassade i Norge, hvor du kan henvende dig med spørgsmål.

Norge har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Norge. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »