Østrig

Mange universiteter i Østrig har engelske uddannelser for udenlandske studerende. Det er gratis at studere i Østrig for EU-borgere, og der er mange internationale studerende i landet. Østrig har været en del af EU siden 1995. 

Austria Info er landets officielle turistguide.

Study in Austria er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at studere i landet, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning.

Youth Wiki er en informationsrig side, hvor du blandt andet kan læse om landets ungdomspolitik.

Danmarks ambassade i Østrig, hvor du kan henvende dig med spørgsmål.  

Østrig har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Østrig. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »