Slovakiet

Visse universiteter i Slovakiet udbyder enkelte fag og hele uddannelser på engelsk. Det er billigt at bo i Slovakiet som studerende, da østeuropæiske lande som regel er billigere end vesteuropæiske lande. Slovakiet har været medlem af EU siden 2004.

Slovakia Travel er landets officielle turistguide. 

Study in Slovakia er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at studere i landet, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning.

Youth Wiki er en informationsrig side, hvor du blandt andet kan læse om landets ungdomspolitik. 

Danmarks ambassade i Slovakiet/Østrig hvor du kan henvende dig med spørgsmål.  

Slovakiet har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Slovakiet. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »