Sverige

Sverige ligger ikke mange kilometer fra Danmark, men byder alligevel på helt andre oplevelser og muligheder for job og uddannelse. Offentlige uddannelser er gratis for danske statsborgere. Sverige har været medlem af EU siden 1995.

 Visit Sweden er landets officielle turistguide.

Study in Sweden er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at læse i Sverige, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning. 

Info Norden er en side lavet af Nordisk Samarbejde, hvor du kan læse mere om Sverige.

Youth Wiki er en informationsrig side, hvor du blandt andet kan læse om ungdomspolitik i Sverige. 

Danmarks ambassade i Sverige, hvor du kan henvende dig med spørgsmål. 

Sverige har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Sverige. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »