Sydkorea

Sydkorea har et enormt konkurrencedygtigt uddannelsessystem, hvor du vil opleve at få kompetencer, du ikke kan få andre steder. Sydkorea tilbyder et intensivt sprogkursus, der varer 10 til 12 uger med op til 20 timers undervisning hver uge.

Lonely Planet – South Korea er en turistguide, hvor du kan læse om landet.

Study in South Korea er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at studere i landet, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning.

 

Danmarks ambassade i Sydkorea, hvor du kan henvende dig med spørgsmål.  

Sydkorea har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Sydkorea. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »