Tyskland

I Tyskland findes der en del videregående uddannelsesforløb på engelsk, især inden for det tekniske, det økonomiske og det naturvidenskabelige område, men også inden for humaniora. Mange danske EUD-elever tager i praktik i Tyskland, og der er mange unge, der vælger at tage hele deres uddannelse i Tyskland. Tyskland har været medlem af EU siden 1957.

German Travel er landets officielle turistguide.

Study in Germany er landets førende side for udlændinge, der er interesseret i at studere i landet, og hvor du kan læse om både optagelse, økonomi og bosætning.

Youth Wiki er en informationsrig side, hvor du blandt andet kan læse om landets ungdomspolitik.

Danmarks ambassade i Tyskland, hvor du kan henvende dig med spørgsmål.

Tyskland har en ambassade i Danmark, hvor du kan henvende dig med spørgsmål om Tyskland. Du kan finde en liste over alle ambassader her.

Relaterede artikler

Amalie var frivillig i Litauen

Amalie på 24 var i Litauen i 2020. Hun rejste af sted som frivillig med Det Europæiske Solidaritetskorps, hvor hun arbejdede på et psykosocialt epilepsicenter. I

Read More »

Dahlia blev frivillig i Spanien

Dahlia på 20 år rejste med Det Europæiske Solidaritetskorps til Santander i det nordlige Spanien i 10 måneder. Inden Corona, lavede hun kreative workshops med børn,

Read More »

PIU-konkurrencen

Hvert år afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en konkurrence, hvor erhvervsskoleelever kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres udenlandsophold.

Read More »