Når du skal vælge, hvilket land du skal rejse til, er det en god idé at tage udgangspunkt i skolen eller universitetet samt i uddannelsens kvalitet og indhold.
Norden

 

Finland og Sverige er medlemmer af EU, mens Island og Norge deltager i EU's programmer via en samarbejdsaftale.

Alle de nordiske lande er med i de nordiske netværksprogrammer for uddannelse, Nordplus.

Læs mere under Norden

 


Europa


Under denne overskrift finder du en række EU-lande samt EØS-landet Schweiz.
På landesiderne får du en grundig beskrivelse af uddannelsessystemet og praktisk information om ophold og arbejde i det pågældende land.

Læs mere om Europa

Læs mere om at rejse Inden for EU

Øvrige lande

Øvrige lande 400x250

 

Her kan du læse om mulighederne for ophold i Australien, Canada, Japan, New Zealand og USA. Disse lande tilbyder generelt på uddannelse på højt niveau.

Læs mere om Øvrige lande

Vækstlande

 

En stor del af den globale vækst kommer fra verdens nye vækstlande i øst og i syd.

Et ophold i et af de nye vækstlande kan give dig stor indsigt i de dynamikker, der har været med til at drive de nye vækstlande frem økonomisk og politisk.

Læs om Vækstlande

 


Institutionernes internationale kontorer

De fleste videregående uddannelsesinstitutioner har et internationalt kontor, hvor du kan indhente kvalificeret viden om studierelevante udlandsophold. Kontoret vil som hovedregel kunne fortælle dig om de muligheder for udlandsophold, som din uddannelsesinstitution kan tilbyde. Derudover vil de ofte kunne vejlede dig om de forskellige aspekter i forhold til et studierelevant udlandsophold, herunder SU-regler og den faglige kvalitet ved de mulige uddannelsesinstitutioner. 

Find kontaktinformation på internationale kontorer